top of page

Fyrverkerifritt NyårsfirandeHäringe Slott är lika älskat av djur som av människor och ligger vid ett naturreservat på Häringe-halvön med omgivningar perfekta för långa promenader och fartfyllda lekar.


Slottets historia är kantad av en imponerande skara av husdjur som bott här.

Porträtt av Marguerite Wenner-Gren (1891-1973)

Marguerite Wenner-Gren var en kär djurvän som omgav sig med ett stort och väldigt blandat entourage av husdjur som hon tog med sig vart hon än reste i världen. Det berättas om en gång på Miamis flygplats då fru Wenner-Gren skapade panik genom att släppa lös sina 16 medföljande hundar.


Nyår på slottet

Nyår är speciellt uppskattat av slottets hundgäster, det råder fyverkeriförbud på hela halvön. Under den senaste nyårshelgen var slottet fullt av nyårsfirare som vanligt, av både människogäster och hundgäster. Det var en fantastisk fest för alla gäster.Nyårspaket

Tillbringa årets sista dag med stil på Häringe Slott. En helkväll som startar med canapéer i Stensalen under eftermiddagen.

Kvällen fortsätter med en sprakande femrättersmiddag med skaldjurstema, innan vi förbereder oss för att gå ut på terrassen och skåla in det nya året i Champagne.


Sen fortsätter firandet med vickning och festligheter! Sov ut ordentligt och avnjut vår förlängda frukost på nyårsdagen.

Nyårsafton

  • Canapéer

  • Femrätters nyårsmiddag med skaldjurstema

  • Underhållning

  • Champagne vid tolvslaget

  • Vickning

  • Övernattning

  • Slottsfrukost

Guidad visning av slottet

Det finns även möjlighet att lägga till en guidad visning av slottet 16.00 & 17.00 på ankomstdagen. Välj Guidad visning under tillval vid onlinebokning. OBS, begränsat antal platser.Hundar som vistas på slottet och dess omgivningar förväntas hållas kopplade, samt uppträda lydigt och skötsamt i slottets salonger. I restaurangen sitter alla gäster i samma matsal, därför behöver hunden kunna vistas i samma rum som andra hundar under lugna former.


Ni bokar nyårspaketet här!

Källa & Bild: Häringe Slott , artnet


Comments


bottom of page