top of page

Get the look

Stilsäkert med tweed! Innehåller reklamlänkar

Det är lördag förmiddag i December och dimman ligger som ett täcke över den gröna skogen där Evelina, hunden Humlan och resten av familjemedlemmarna förbereder en mysig eld och dukar upp fika för jaktlaget som är ute på pass.

Jag är egentligen här för att skriva och fota ett reportage om hundförarna och deras jakthundar, men under tiden jag väntar så kan jag inte motstå den lilla jaktlabradoren Humlan och hennes matte Evelina som verkligen gör skogen med stil.

Humlan är en jaktlabrador, en ras som härstammar från Storbritannien - en variant av labrador där uppfödarna valt att avla vidare på de individer som fungerar bäst i arbete med jaktapportering.

Ni kommer få läsa mer om lilla Humlan och hennes familj i ett kommande "hemma hos reportage" - tills dess får ni nöja er med ett "Get The look" inlägg där Ni får inspiration och kan bli lika stilsäkra i tweed som Evelina!

 

1) Hoggs of Fifes tweedjacka för damer är en klassisk "shooting coat" med detaljer som gör den lika användbar till jakten som allt annat frilufts- eller gårdsliv. Snygg, tidlös och praktisk. Ni hittar den här!


2)Le Chameau är en klassisk fransk stövel som passar lika bra till jakten som på en regnig promenad. Stöveln är av naturgummi och har ett värmande foder i neopren. Le Chameau har många olika modeller, Vierzonord som ni ser på bilden kan ni köpa här - just nu till ett riktigt superpris!


3) Det gäller att hålla sig varm om händerna, vill man dessutom göra det med stil så varför inte med ett par klassiska stickade vantar från Hestra? Basic Wool Gloves har extra värme med ett lager Thinsulate och ett lager borstad polyester. Ni kan köpa dem här.


4) Går man i skogen och har hunden mycket lös så är ett retrieverkoppel perfekt. Det tar liten plats och är lätt att ta av och på. Hurrta har en stabil modell för den lite större hunden i flera fina färger. Jag har hittat ett koppel i färgen aska/kanel som jag verkligen gillar här!

 

Håll utkik efter reportaget om jaktlaget och deras hundar, det kommer inom kort!

...och tills dess - ut och njut i skogen med stil!


// Redaktörerna Karin, Viggen (och Jago utanför bild)Comentarios


bottom of page