top of page

Hound | People


Hej! Jag heter Karin och är redaktör på Hound|People, en lifestyle site på nätet med inspiration, tips och reportage för husse, matte & hund.

I min familj finns förutom jag själv och min sambo - två stycken hundar av rasen Weimaraner, vid namn Viggen och Jago.

På Hound|People kommer flera blogginlägg dyka upp med olika kategorier. Kategorin Resa med hund är där vi berättar om trevliga och hundvänlig resmål, hotell och restauranger. Trendig hund ger inspirerande mode, inredning och accessoarer som passar för hund och hem, och Hemma hos ger er storyn bakom just den där instagramhunden, hunden bakom kändisen och entreprenören där hjärtat klappar lite extra för våra fyrbenta vänner. Under skribenten Redaktören får ni följa oss i vår vardag och när vi är ute på olika äventyr tillsammans.

Vi ❤️ att #resa och dricka #vin och laga #mat. Är gärna ute med #hundarna i #naturen och #fotograferar. Det är kul med #inredning och spännande med #äventyr av olika slag. På #instagram nosar vi upp intressanta konton som vi skriver några rader om på www.houndpeople.com - där finner ni även #inspiration , #hundprodukter och matchande #mode till #husse och #matte. Vad gillar ni och era hundar? Kommentera gärna så vi fyller sidan med det som Ni vill läsa mer om!


Enjoy 🌟 // Redaktören Hound|People


bottom of page