top of page

Houndiga hundtröjor för ett riktigt god jul!

Vi har letat fram oemotståndliga och urgulliga jultröjor till din hund - stor som liten.


Jultröjor har blivit ett givet inslag de senaste åren när familj och vänner samlas och nu kan även din hund glänsa i en julfin tröja. Innehåller reklamlänkar.


Grönt är skönt och kommer självklart med en röd slips, perfekt färgkombination till jul. Den coola stickade tröjan kommer från Urban Pup och finns i storlek S-2XL här!

 

Rudolf med röda NOSEN. Heter en helt vanlig HUND Som blivit kall om NOSEN. Därav kom hans röda sken. Den här fluffiga saken från Little & Bigger kommer med luva, nos och horn och passar hundar med rygglängd från 25-40cm. Ni hittar den här!

 

Söt som sockerdekor på en glaserad pepparkaka är den här gulliga tröjan från H&M. Finns för liten och stor hund och ni shoppar den här!


 


 


Ho Ho Ho här kommer tomten, gladare än någonsin på fyra ben med en svassande svans. Kommer från Little & Bigger och finns i storlekarna 30,35,40,50,60 cm. Passa på att köpa den redan nu, till jul är det försent! Ni hittar jultröjan här!

 


Årets sötaste jultröja (och hund) går nog till Ellos Collection som tagit fram en modell med fint julmotiv (med en tokig ren på), polokrage och knapp. Finns i storlek small, medium och large och kommer även i en rött.

 

En stickad tröja med klassiskt fjällmotiv passar lika perfekt i skidbacken som i TV soffan framför Bingolotto den 23/12...och hur söt är inte den här Corgin? Får man den på köpet? Knäpp på er skidorna och åk och köp genast innan den säljer slut! Finns i storlek S - 2XL här !


Följ oss gärna på Instagram och Facebook för mer houndig inspiration för husse, matte och hund!


Ho Ho Hound!
Comments


bottom of page