top of page

Hundgodis med smak av jul

Nu är det inte långt kvar till julafton och vad passar inte bättre att lägga under granen än en gott paket med smak av en hundvänlig jul? Det finns självklart en risk att paketet blir öppnat före dagen D - med det kan det väl vara värt?


Vi har nosat upp flera juliga godsaker till din vovve hos våra favoriter online!


Julbox från Baka med matte till din eller kompisens fyrbenta!

Ho Ho Ho - här kommer en välfylld julbox med hundpepparkakor, lussehundar, julgranar med stjärnor samt hundknäck! Du får även med en "God Jul - etikett" med en handskriven hälsning. Den kostar 329 kr och ni hittar den här!


Festligt hundgodis i fin förpackning

Rosewoods Cupid & Comet lyxiga kalkontryfflar kostar 89 kr för 100 gram i den här butiken!


Renar hör julen till!


Gör som Yago, Ila och Rex och tugga på en ren ända fram till påsk. Finns i storlek mini, små och medium och kostar från 67 kr. Ni hittar renhornen och mycket annat gott hos våra kompisar på Yagos Finest!Julpaket med twist!


Hugo & Celines stora Julpaket Julgodis till hund innehåller Crunchy Cookies, Crispy Chips och Lollipup. Gjord på svensk råvara. Pris 165kr, ni hittar paketet här!


Nordiska tassar serverar nordiska godsaker!

Frankies Veganska, handbakade och närproducerade hundgodis LUSSEBULLAR hittar ni hos Nordiska Tassar. pris 105 kr här!Små godbitar för stora hjärtan

Dogmans julgodis för hund innehåller små godbitar med smak av lamm och blåbär. Kommer i en fin förpackning med plats att skriva en julhälsning. Perfekt gå bort present till hundägaren. Ni köper den här för 29 riksdaler!


Det ska vara grisknorr på julbordet!


Människohunden äter grisfötter - hunden äter grisknorr. Hos TassaFritt finns grisknorr från svenska djur för endast 29kr. Ni köper en, eller eller 20 st här!


En krans på dörren eller i hundbädden!


Klart vovven ska få en krans att tugga på till jul. Den mäster 18 cm och kostar 80 kr här!


...och så lite grönt!

En seg vegansk brysselkål - juligare än så kan det inte bli. Godisbitarna har en härlig smak av broccoli, sötpotatis, ärtor och mynta och kostar 20 kr styck i den här butiken!

dt eComments


bottom of page