top of page

Hundpoddar för houndiga lyssnare

HoundPeople tipsar om härliga hundpoddar och hundvänliga rum på trendiga ClubHouse. På med lurarna och tassa rätt i Hound Heaven...nej vi menar Sound Heaven... Inlägget innehåller annonslänkar.

 


Fredrik Steens intresse för hundar väcktes tidigt och han har inte levt en enda dag av sitt liv utan två eller flera hundar. Fredrik med gäster diskuterar och tipsar i olika ämnen som rör hundar, mer hundar och åter igen hundar. En podd för, och av hundälskare! I samarbete med Agria Djurförsäkring 

En jagande veterinär och en jagande hundtränare delar med sig av kunskap och erfarenheter vad gäller jakt och jakthund. 

Podden Hundkommunikation är till dig som vill förstå din hund och hur du kan skapa en trygg vardag för er båda. Celest och Mervi utbildar hundägare i hundens språk och delar med sig av allt från hur väljer du hundras till frågor kring varför din hund plötsligt ändrar beteende. Lyssna med redan i dag! (från 2018) 

Hundfeelingpodden- En podd om livet med hund! Är du den perfekta hundägaren? Inte?

Nej vem är det, häng med när Klara Wallman, Johanna Karlsson och Elin Andersson diskuterar sina tankar och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter kring livet med hund
 

Hundtränarna Maria Brandel och Heléne Lindström diskuterar hundträning med olika hundprofiler 

Hundsveriges vardagsrum där Gurgîn fördjupar sig i hunden och möter intressanta hundar och människor, forskare och hundexperter för att sprida större kunskap om familjedjuret som nästan en miljon svenskar idag delar hem med.

 

Träningstips varvas med fakta och inspiration när Cilla Danielsson på Hundens Hus pratar hundar. 

Hundpsykologerna Kicki Fellstenius och Fanny Modig djupdyker i olika ämnen; Hur lär man hunden att hitta kantareller? Vad ska man tänka på när man nyss fått hem en valp? Hur tar man de bästa fotona på sin vovve? Ibland tar de hjälp av specialister inom olika ämnesområden. Vi får också träffa några folkkära hundägare och inspireras av deras hundliv! (2018-2020)


Nu finns fortsättningen Hundpodden med Kicki och Tage i en högtalare nära dig!

 

Podden som handlar om att ha och äga en eller flera hundar. Anne och Rebecca nöter och blöter olika ämnen, ibland med gäster.

 

Clubhouse

Bild: Aftonbladet

I den senaste appen Clubhouse kommunicerar alla med rösten, kliv in i ett rum och lyssna eller prata med likasinnade. Än så länge är hundscenen ganska outforskad i Sverige, men vi har iallafall ett par houndiga röster vi tycker ni borde lyssna på!


Hundsnacket

Kommer ni ihåg reportaget om Baka med matte? Nu kör hon tillsammans med Whippetlouie (instagram konton) Clubben "Hundsnacket" på Club House.


Dog Photography

Ett internationellt community för alla som vill utbyta erfarenheter och prata om / lyssna på diskussioner om hundfotografering.


Listan med hundrum på ClubHouse får vi fylla på när forumet växer.


Är ni inte medlemmar i ClubHouse än?

Hör av er så skickar jag en invite (OBS endast Iphone användare).

 

Kanske har ni tips på hundpoddar och hundrum som våra följare måste in och lyssna på? Kommentera gärna med era mest promenadvänliga tips!


Soliga hälsningar från Redaktörerna Karin, Jago & Viggen (utanför bild) :)

Följ oss gärna på instagram @houdpeople och Facebook @houndpeople

Comments


bottom of page