top of page

Om Yago själv får välja

Oemotståndlig njutning för kloka hundar Innehåller reklamlänkar

Jag fick tips om ett hundgodis som är både svenskt och ekologiskt och blev nyfiken! Tog kontakt med den tvåbenta figuren bakom Yago's finest och blev självklart sugen på att prova dessa handgjorda godbitar.

Som ett brev på posten kom fyra fina påsar, med fyra olika innehåll och en trevlig hälsning från Yago!


Yago's Finest är precis vad det heter, Entrepenörtaxen Yago's utvalda godbitar som Matte snällt tillverkar genom småskalig produktion med en egen frystork i Enköping.


När Yago var liten saknade matte ett hundgodis som inte innehöll onödiga tillsatser och konserveringsmedel, och eftersom att nästan allt godis i hundaffären hade färdats onödigt långt hemifrån slog hon slag i saken och Yago's Finest blev verklighet.

 

Det finns både frystorkade och ungstorkade godbitar i sortimentet. På hemsidan kan ni hitta alla produkter som erbjuds. Vi har provsmakat Ungstorkad Lever och Frystorkad vom, lamm och lever.


Den ugnstorkade levern är knappt bearbetad. På hemsidan står det att levern är skuren i skivor, lagd på plåt och beredd i varmluftsugn för att sedan förpackas och skickas ut till hungriga hundvänner. Att ingredienserna kommer från djur som slaktats vid ett intilliggande slakteri känns självklart extra bra, ett lokalproducerat godis som är bra för både miljön och hunden.

Bitarna i påsarna är stora, så man får dela dem efter storlek på hund...eller efter hur stor belöning de ska få :)


När man öppnar påsen till de frystorkade bitarna känner man verkligen på lukten att det är färska fina råvaror som använts till hundgodiset. Bitarna är enkla att dela och man kan med fördel smula en bit över maten för att höja smakupplevelsen.

Bilden talar sitt tydliga språk om vad mina vovvar tyckte om doften.. och den där till vänster heter faktisk Jago - vilket sammanträffande va?


Yago's finest är lika perfekt att ha hemma som på hundpromenaden, och kanske extra bra när man ska ut på tur i skogen. Det väger inte mycket och är ett jättebra tillskott på maten när hundarna gjort av med lite mer energi.

Viggen som är lite av en gourmand tyckte att hela påsen smakade gott men om han får välja en så blir det nog den med vom, eller kanske lamm, eller jag ändrade mig...lever...


In och kika på Yago's finest hemsida om ni vill veta mer om den här smakrika nyheten, och passa på att följa taxen Yago's äventyr på Instagram

Comments


bottom of page